Energiberäkning

Få rätt hjälp oavsett kommun – från 1500 kr

Energiberäkningar skapade av energispecialister

Personlig projektledare från start till slut

Få en offert inom 4 timmar

Snabba leveranser

Tack! Ditt meddelande har nu skickats iväg.
Aj då, något gick fel vid utskicket. Prova gärna igen!
Energiberäkningar

Få snabbt startbesked och beviljat bygglov

Energiberäkningar är nyckeln till energieffektiva byggnader. En professionell energiberäkning kan underlätta processen att få startbesked och beviljat bygglov för ditt projekt, och vi på BTIB & Partners AB kan hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd sådan till ditt hus.

Varför behövs energiberäkningar?

Att genomföra en energiberäkning är en viktig del av processen när du söker bygglov eller startbesked för att påbörja ett byggprojekt. Energiberäkningar hjälper till att säkerställa att ditt projekt uppfyller de energikrav och miljönormer som finns, och därmed öka chanserna för att få ditt bygglov beviljat. Vi på BTIB & Partners AB erbjuder skräddarsydda energiberäkningar för privatpersoner som vill ha en professionell energiberäkning till bygglovsansökan eller inför det tekniska samrådet.

Skräddarsydda energiberäkningar

Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en individuell strategi för att uppnå optimal energieffektivitet. Våra experter inom energiberäkningar tar hänsyn till alla aspekter av ditt projekt, såsom byggnadens storlek, materialval, isolering och energisystem, för att ge dig en detaljerad rapport om hur du kan förbättra din byggnads energiprestanda.

När du anlitar vårt företag för att genomföra en energiberäkning, kan du förvänta dig följande:

  1. Personlig konsultation: Vi inleder med att diskutera ditt projekt och dess mål, för att bättre förstå dina behov och förväntningar.
  2. Grundlig analys: Våra experter analyserar ditt projekt och tar fram en detaljerad energiberäkning som uppfyller alla relevanta krav och riktlinjer.
  3. Rapport och rekommendationer: Du får en utförlig rapport med resultaten från energiberäkningen, samt konkreta förslag på förbättringar och anpassningar för att uppnå bästa möjliga energiprestanda.
  4. Support genom processen: Vi hjälper dig genom hela processen att söka bygglov och startbesked, och erbjuder rådgivning och support när du behöver det.

Varför BTIB?

Att anlita BTIB & Partners AB för att ta fram en energiberäkning innebär att du får en pålitlig och kompetent partner som arbetar för att säkerställa att ditt projekt får startbesked och beviljat bygglov så snabbt och smidigt som möjligt. Kontakta oss idag på 020-89 94 39 eller kontakt@btib.se för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och skapa ett energieffektivt och hållbart hem.

Begär offert

Tveka inte att höra av er till oss!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar samt varför vi är det bästa valet inom konstruktion.

Tack! Ditt meddelande har nu skickats iväg.
Ajdå, något gick fel vid utskicket. Prova gärna igen!
Kontakt