Btib svarar

Konstruktionsritningar till en planerad tillbyggnad

Kategori
Konstruktionsritningar
Datum
3 apr 2024
Författare
Enok
Byggingenjör ritar i cad-program

Fråga från Johan

Hej!

Vi behöver konstruktionsritningar för en planerad tillbyggnad. Ritningarna bör detaljerat illustrera bärverk, materialval, och konstruktionsmetoder, anpassade efter befintliga byggnadsregler.

Har ni kapacitet att assistera med detta?

Med vänlig hälsning, Johan

Svar från Enok

Hej Johan,

Tack för ditt meddelande och ditt intresse för BTIB & Partners AB. Absolut, jag kan bekräfta att vi har den kapacitet och expertis som krävs för att hjälpa er med konstruktionsritningar för er planerade tillbyggnad.

När man projekterar en tillbyggnad med konstruktionsritningar kan man stöta på flera vanliga problem. Ett typiskt problem är bristande detaljnivå, vilket kan leda till missförstånd under byggprocessen och potentiellt ökade kostnader. Samtidigt vill många privatpersoner inte beställa mer än vad som krävs för att få ett startbesked via tekniskt samråd, jag undrar därför om du är tilllgänglig för ett samtal där jag kan ställa lite kompletterande frågor.

Med vänliga hälsningar, Enok

Enok på BTIB

Vänligen,
Enok Rosin
Handläggande konstruktör
020-89 94 39

BTIB:s kontor utsida

Om BTIB & Partners AB

Med lång erfarenhet och expertis inom byggbranschen kan vi erbjuda er kvalitativa tjänster inom områdena konstruktionsritningar, bygglovsritningar, energiberäkningar och konstruktionsutlåtanden.

Kontakta oss