En telefon

Industrihallar

Anpassade industrihallar med expertis i varje detalj

Fackmannamässiga handlingar av erfarna specialister

Personlig projektledare från start till slut

Få en offert inom 4 timmar

Snabba leveranser

Tack! Ditt meddelande har nu skickats iväg.
Aj då, något gick fel vid utskicket. Prova gärna igen!
Industrihallar

Expertprojektering av industrihallar

BTIB & Partners AB är en ledande aktör inom projektering av industrihallar, där vi kombinerar expertis inom bland annat stålkonstruktionsritningar och detaljerad projektering. Vi tillhandahåller en omfattande paketlösning som omfattar bygglovsritningar och konstruktionsritningar, allt för att säkerställa att ditt projekt uppfyller och överträffar gällande branschstandarder.

Projektering av Stålhallar: Från idé till verklighet

Vi erbjuder specialanpassade stålhallar, utformade för att uppfylla de unika behoven hos olika verksamheter, från bilhallar till lager och sportanläggningar. Genom att använda avancerad teknik och prefabricerade element, säkerställer vi en snabb och effektiv projektering och montering av din stålhall, med oöverträffad precision i varje detalj.

Fördelar med stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner erbjuder flexibilitet i design, hastighet i montering och hållbarhet över tid. Tack vare enkelheten i till- och ombyggnation kan våra stålhallar snabbt anpassas för att möta framtida expansionsbehov.

Vi är även åtagit oss till miljön genom att endast använda material som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet, enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015.

Skräddarsydda projekteringslösningar

På BTIB & Partners AB lägger vi stor vikt vid att tillhandahålla detaljerade och noggranna konstruktionsritningar i projekteringsfasen. Vårt team av kvalificerade konstruktörer samarbetar nära med varje kund för att utveckla skräddarsydda lösningar som möter individuella krav och budgetar. Vi garanterar att varje aspekt av ditt projekt planeras och genomförs med största noggrannhet, från bygglovsansökningar till färdiga konstruktionsritningar.

Kontakta oss för en personlig offert

Intresserad av en industrihall där BTIB & Partners AB tar hand om hela projekteringsprocessen? Kontakta oss idag för att börja diskussionen om ditt projekt och för att få en personligt anpassad offert. Vårt team av specialister står redo att erbjuda den expertis som krävs för att förverkliga ditt projekt med framgång.

Välj BTIB & Partners AB för en samarbetspartner som inte bara levererar högkvalitativa industrihallar, utan också värdesätter en nära och personlig dialog med dig som kund. Vi ser fram emot att hjälpa dig att realisera dina visioner med expertis och precision.

Begär offert

Tveka inte att höra av er till oss!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar samt varför vi är det bästa valet inom konstruktion.

Tack! Ditt meddelande har nu skickats iväg.
Ajdå, något gick fel vid utskicket. Prova gärna igen!
Kontakt