Btib svarar

Professionellt utformade konstruktionsritningar till bygglovsansökan

Kategori
Bygglovsritningar
Datum
22 aug 2023
Författare
Emanuel
Konstruktionsritning i 3D

Fråga från Johan

Hej!

Mitt namn är Johan och jag bor i ett hus i Nacka. Jag har länge funderat på att bygga ut och göra några förändringar i bostaden, och nu känner jag att det är dags att sätta igång med planeringen. För att kunna ta mitt projekt vidare behöver jag givetvis korrekta konstruktionsritningar som kan användas i en bygglovsansökan.

Hur ser processen ut hos er när det gäller att ta fram sådana ritningar? Vad kan jag förvänta mig i form av stöd, uppföljning och kvalitet? Dessutom skulle jag uppskatta att få en offert baserad på era tidigare projekt eller generella prisindikationer.

Är det något ytterligare material eller information ni behöver från mig för att ge en så korrekt offert som möjligt? Jag ser fram emot ert svar och hoppas på ett givande samarbete.

Med vänlig hälsning,Johan

Svar från Emanuel

Hej Johan!

Självklart kan vi hjälpa dig att ta fram konstruktionsritningar. Jag förstår helt att ansökningsprocessen för bygglov och konstruktionsritningar kan upplevas komplex med dess krav på olika handlingar och efterlevnad av specifika regelverk. Därför är vi här för att hjälpa dig.

Här är några fördelar med att anlita oss, BTIB & Partners AB:

  • Fackmannamässiga Konstruktionsritningar: Vårt fokus ligger på att skapa skräddarsydda konstruktionsritningar specifikt utformade för bygglovsansökningar, vilket innebär att du får ritningar av högsta kvalitet.
  • Effektivitet i processen: Med vår erfarenhet och expertis, ser vi till att din ansökningsprocess blir så effektiv och smidig som möjligt.
  • Fackmässig kvalitet: Våra ritningar strävar inte bara efter att uppfylla kommunala standarder, utan följer även Eurocodes m.m.
  • Fullständig trygghet: Vi erbjuder inte bara högkvalitativa tjänster utan säkerställer också att allt hanteras med professionell omsorg, vilket stöds av vår ansvarsförsäkring, F-skatt och UC kreditvärde.

För att ge dig en uppfattning om hur processen ser ut när du samarbetar med oss:

  • Steg 1: Ring oss på 020-89 94 39 för en offertförfrågan. Där kan du delge oss dina idéer och tankar kring projektet. Alternativt fyller du i ett formulär för offertförfrågan som du hittar här.
  • Steg 2: Efter att offerten accepterats, kommer en projektledare att kontakta dig för att initiera arbetet.
  • Steg 3: När all information samlats in, börjar vi med att utforma konstruktionsritningarna och sedan skicka dem till dig för granskning.
  • Steg 4: Efter ditt godkännande hanterar vi hela projekteringen av framtagande av konstruktionsritningar.


Vi finns här för att hjälpa dig genom hela resan, från din första idé tills ditt bygglov beviljas. Tveka inte att kontakta oss på 020-89 94 39 för att diskutera ditt projekt närmare. Med oss vid din sida, kommer vägen till ett godkänt bygglov vara så mycket enklare och smidigare.

Med vänlig hälsning, Emanuel

Emanuel på BTIB

Med vänlig hälsning,
Emanuel Nyberg
Partner & VD
020-89 94 39

BTIB:s kontor utsida

Om BTIB & Partners AB

Med lång erfarenhet och expertis inom byggbranschen kan vi erbjuda er kvalitativa tjänster inom områdena konstruktionsritningar, bygglovsritningar, energiberäkningar och konstruktionsutlåtanden.

Kontakta oss